Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Od dubna má NNF dva nové primáře

18. 04. 2023 
 - NNF

Od dubna má rehabilitační a ortopedické oddělení Nemocnice Na Františku nové primářské vedení. Seznamte se s MUDr. Irenou Koudelkovou a MUDr. Miroslavem Sinkulem.

MUDr. Irena Koudelková se vrátila do vedení rehabilitačního oddělení NNF téměř po 15 letech. Tentokrát již na oddělení rehabilitační a fyzikální medicíny, rozšířeného o lůžkovou část následné rehabilitační péče s moderní elektroléčbou a týmem nadšených kolegů, fyzioterapeutů a ošetřovatelského personálu.

MUDr. Koudelková by ráda předávala své zkušenosti získané od svých profesních začátků na Klinice rehabilitačního lékařství FNKV, dále z vedení rehabilitačního oddělení v Revmatologickém ústavě, z působení ve funkci školského zástupce prof. Koláře na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy FN Motol i z dlouhodobého pracovního pobytu na Blízkém východě či z mnohaleté praxe ve Vršovické nemocnici.

MUDr. Miroslav Sinkule nastoupil do NNF v roce 2004. Nejprve zde vykonával funkci zástupce primáře oddělení ortopedie a traumatologie pohybového ústrojí, nyní zastává funkci primáře. Zkušenosti čerpal mimo jiné na ortopedicko-traumatologickém oddělení Klaudiánovy nemocnice Mladá Boleslav a na odborných zahraničních stážích, například v Německu a v USA. Působil také jako klubový lékař AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav a jako lékař basketbalové reprezentace mužů.

Ve své ortopedické praxi se specializuje zejména na oblast endoprotetiky – náhrady kyčelních, kolenních a ramenních kloubů, plastiky vazů, operační léčbu chondrálních defektů nejnovějšími metodami (chondrotissue) a komplexní traumatologii pohybového aparátu.

Oběma primářům přejeme mnoho profesních úspěchů v jejich nové funkci!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram