Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

NNF zprovoznila druhou gynekologickou ambulanci

07. 09. 2023 
 - NNF

Pro velký zájem o gynekologické služby otevřela Nemocnice Na Františku ve svých prostorách již druhou gynekologickou ambulanci. Tento krok znamená nejen navýšení registračních kapacit pro nové zájemkyně, ale i rozšíření poskytovaných služeb.

Ultrazvuk vyšší třídy, který nemocnice do ambulance pořídila, totiž nově umožní provádět screeningová vyšetření u těhotných žen. Je však přínosem nejen pro těhotné pacientky, ale pro všechny ženy, které Na Františku gynekologické služby využívají. Přístroj totiž nabízí i širší možnosti v oblasti diagnostiky gynekologických onemocnění. Ultrazvuk byl zakoupen z investičního příspěvku Prahy 1.

Novou ordinaci s ultrazvukovým přístrojem si byl prohlédnout radní Prahy 1 pro zdravotnictví a Nemocnici Na Františku Michal Müller, kterého zde přivítali ředitel NNF David Erhart a primář gynekologického oddělení Filip Hron.

Pacientky se mohou těšit na příjemné moderní prostory s nejnovějším vybavením. Kontakty pro registraci do gynekologické ambulance zájemkyně naleznou zde.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram