Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Na Vánočním koncertě NNF věnovaném zaměstnancům vystoupila Bára Basiková

05. 12. 2023 
 - NNF

Předvánoční čas je v Nemocnici Na Františku již tradičně spjat s hudbou a předáváním ocenění zaměstnancům nemocnice za jejich mnohaleté působení Na Františku a mimořádný přínos našemu zdravotnickému zařízení.

Letošní slavnostní večer se konal v pátek 1. prosince, a to opět v nádherných prostorách kostela sv. Šimona a Judy, který je neodmyslitelně spjat s historií naší nemocnice. Pravou sváteční atmosféru vykouzlila svým ohromujícím pěveckým výkonem zpěvačka Bára Basiková za doprovodu známých klavírních melodií prof. Luboše Přibyla. ✨

Ocenění z rukou ředitele nemocnice Davida Erharta si převzaly Bc. Gabriela Kozlová, vrchní sestra interny, a Ing. Zdenka Haščáková, odborná referentka plánu a cashflow. Ocenění letos dále získal MUDr. Alex Ivančo, vedoucí lékař oddělení dlouhodobě nemocných, který se však nemohl slavnostního předávání zúčastnit.

Společně s panem ředitelem Davidem Erhartem oceněným pogratulovali také předseda odborové organizace NNF Josef Kulhánek a radní Prahy 1 pro zdravotnictví a Nemocnici Na Františku Michal Müller.

Věříme, že letošní vánoční koncert tradičně věnovaný zaměstnancům nemocnice byl pro všechny přítomné příjemným vstupem do adventního času.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram