Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Praha 1 pořádala v NNF konferenci k řešení problematiky bezdomovectví

19. 12. 2023 
 - NNF

V pondělí 18. prosince 2023 se v naší nemocnici konala konference Prahy 1 zaměřená na prevenci bezdomovectví a léčbu traumatu.

Přítomné v konferenčním sále přivítali zástupci městské části Praha 1, a to radní pro sociální oblast Ivana Antalová, předseda Sociální komise Prahy 1 Martin Arden a asistent předsedy Sociální komise Miroslav Brož.

Konference se nesla v duchu diskuze nad existujícími problémy a překážkami v integraci lidí bez přístřeší a prezentovala nové způsoby řešení této situace.

Téma bezdomovectví se také přímo týká naší nemocnice nacházející se v samém centru hlavního města. Naši zdravotníci na urgentním příjmu se setkávají s osobami bez přístřeší, které potřebují zdravotní péči, prakticky denně.

„Lidí bez přístřeší a v nouzi na území Prahy 1 přibývá a my situaci chceme řešit. Na konferenci jsme chtěli najít nové úhly pohledu, možnosti řešení a partnery pro spolupráci,“ vysvětlila radní Antalová.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram