Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Policie ČR a NNF zhodnotily dva roky úspěšné spolupráce. Policisté zdravotní péči chválí

30. 01. 2024 
 - NNF

Nemocnice Na Františku a Policie České republiky již více než dva roky úspěšně rozvíjejí spolupráci, jejímž cílem je zajistit plánovanou i akutní zdravotní péči příslušníkům a zaměstnancům policie v rámci jednoho zdravotnického zařízení. Spolupráce byla zahájena podepsáním dohody obou institucí 1. prosince 2021.

Dohoda mezi nemocnicí a policií deklaruje zajištění zdravotní péče příslušníkům a zaměstnancům policie z celého Česka. Zdravotní služby jsou poskytovány v rozsahu hrazeném zdravotními pojišťovnami na všech nemocničních odděleních.

Během pondělního setkání v prostorách Nemocnice Na Františku se ředitel David Erhart a policejní prezident genpor. Martin Vondrášek věnovali zhodnocení dosavadní spolupráce mezi policií a nemocnicí. Obě strany potvrdily spokojenost s fungováním programu a vyjádřily zájem o pokračování spolupráce.

„Oceňujeme důvěru, kterou nám Policie České republiky prokázala tím, že si nás vybrala jako svého partnera v oblasti zdravotní péče. Jsme si jisti, že jako zdravotnické zařízení s velmi dlouhou tradicí a špičkovými pracovišti jsme schopni splnit očekávání téměř padesáti tisíc lidí, kteří v řadách policie působí,“ uvedl ředitel nemocnice David Erhart.

„Dosavadní dvouletá spolupráce se z našeho pohledu jednoznačně osvědčila. Neustále se snažíme pro naše příslušníky a zaměstnance nacházet nové benefity. Na poskytování komplexních služeb špičkového zdravotnického pracoviště, kterým Nemocnice Na Františku bezesporu je, mám jen tu nejlepší zpětnou vazbu,“ uzavřel policejní prezident Martin Vondrášek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram