Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Oslava Mezinárodního dne sester v NNF

12. 05. 2024 
 - NNF

V neděli 12. května jsme v Nemocnici Na Františku oslavili Mezinárodní den sester, který je věnován vzpomínce na Florence Nightingale, zakladatelku moderního ošetřovatelství. Tento významný den je příležitostí k vyjádření vděčnosti za péči, kterou zdravotní sestry každodenně neúnavně poskytují našim pacientům.

Jako výraz našeho vděku jsme se rozhodli obdarovat naše sestřičky růžemi. Tento symbolický dar je poděkováním za jejich empatii, obětavost, profesionalitu a neúnavnou péči. Růže byly předány osobně a s upřímným poděkováním z rukou MUDr. Davida Erharta, ředitele nemocnice, prof. Rudolfa Špačka, náměstka pro léčebně preventivní péči, a Petry Štorkové, náměstkyně pro ošetřovatelskou péči.

Mezinárodní den sester připomíná význam a hodnotu práce zdravotních sester po celém světě. Je to den, kdy si uvědomujeme, jak důležitá je jejich role ve zdravotnictví a jak moc jejich práce ovlivňuje životy pacientů i jejich rodin. Zdravotní sestry jsou páteří našeho zdravotního systému, jejich práce je často náročná a vyžaduje nejen odborné znalosti, ale i lidskost a empatii.

Děkujeme vám, milé sestřičky, za to, co pro nás všechny děláte. Přejeme vám, aby vaše práce byla vždy oceněna a přinášela vám radost a uspokojení.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram