Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Zkrátili jsme čekací doby na ortopedické zákroky: Na „totálku“ do čtyř měsíců

14. 02. 2024 
 - NNF

Ortopedické oddělení Nemocnice Na Františku, známé svou vynikající péčí, zkrátilo čekací doby na nejvíce žádané operační zákroky, jako jsou artroskopie nebo totální kloubní náhrady.

„Artroskopické výkony jsme schopni provést do dvou až tří týdnů od návštěvy pacienta v naší ambulanci, totální endoprotézy kyčelních, kolenních a ramenních kloubů do čtyř měsíců a ostatní plánované výkony do jednoho až dvou měsíců,“ vyjmenovává primář ortopedie MUDr. Miroslav Sinkule.

Pacienti mají přímo v nemocnici k dispozici komplexní diagnostické služby, včetně rentgenu, sonografie a CT, doplněné o návaznou lůžkovou rehabilitační péči pro efektivnější rekonvalescenci. S moderně vybavenými operačními sály a lůžkovým oddělením poskytuje ortopedické oddělení péči na špičkové úrovni, oblíbenou nejen mezi vrcholovými sportovci.

Oddělení se specializuje i na pokročilé metody kloubních náhrad. U štíhlých pacientů po indikaci lékařem je možná šetrná náhrada kyčelního kloubu miniinvazivní technikou. U ramenního kloubu, v případech, kdy je to vhodné, je možné provést resurfacing, kterým se obnoví povrch hlavice ramenního kloubu.

Mezi nejčastěji prováděné artroskopické výkony patří operace ramenního, loketního, hlezenního a kolenního kloubu, zejména pak ošetření menisků, plastiky zkřížených vazů a rekonstrukce chrupavky. Tyto zákroky jsou prováděny rovněž miniinvazivně v rámci jednodenní péče.

Na konzultaci operačního zákroku se pacienti mohou objednat do ortopedické ambulance na telefonním čísle 222 801 301 v pracovních dnech od osmi do čtrnácti hodin. Více informací o poskytovaných službách naleznou na internetových stránkách www.nnfp.cz.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram